korpa

Prijava

Imate nalog? Prijavite se:

Registrovani korisnici mogu pratiti svoju porudžbinu, dobijaju obaveštenja o akcijskim prodajama, specijalnim popustima ...

DizajneriNaslovna Po želji
"URADI SAM" MAJICA

"URADI SAM" MAJICA je naziv dela našeg sajta namenjenog korisnicima koji su sami osmislili izgled majice i žele da svoje ideje i dizajne dobiju odštampane na majici.

Ukoliko ste sami napravili dizajn, možete ga poslati u bilo kojem od popularnih grafičkih formata (JPG, PNG, PSD, TIFF, GIF...). Za kvalitetnu štampu poželjno je da slika (dizajn...) bude u rezoluiji 300 dpi, veličine na kojoj želite da bude odštampan. Moguće je odštampati i pripreme niže rezolucije od navedene.

Ukoliko ne koristite grafičke programe, a bavite se dizajnom, crtanjem, slikanjem - možete nam grafičko rešenje na papiru poslati klasičnom poštom, ili skenirati i poslati preko naše forme.

Ukoliko se ne bavite dizajnom, koristeći našu jednostavu  formu za slanje tekstova i dizajna, opišite nam šta želite, pošaljite po potrebi šemu, fotografiju, sliku sa interneta, tekst i drugi materijal koji želite da upotrebimo i uklopimo u dizajn.

Nakon što dobijemo materijal bićete kontaktirani radi dogovora oko detalja i cene. Štampa kreće nakon što nam date saglasnost - na pripremu za štampu, cenu i rok isporuke.

Sve materijale možete slati i klasičnom poštom, ili kurirskom službom - biće Vam vraćeni prilikom isporuke. Takođe nas možete kontaktirati preko telefona ili faksa. Adresa i brojevi telefona nalaze se na našoj kontakt strani.

Pošalji i tekst i sliku koje želiš na majici.

logo footer       Sva prava zadrzana.
Vaša Korpa je trenutno prazna.