korpa

Prijava

Imate nalog? Prijavite se:

Registrovani korisnici mogu pratiti svoju porudžbinu, dobijaju obaveštenja o akcijskim prodajama, specijalnim popustima ...

DizajneriNaslovna O štampi
O tehnologiji štampe

Mi u Kampanja.rs smo posvećeni kvalitetu proizvoda i zadovoljstvu klijenata. Koristimo vrhunske mašine, kao i najkvalitetnije boje i materijale za štampu i druge oblike brendiranja.

ŠTAMPA NA MAJICAMA i PAMUČNIM PREDMETIMA

Majice štampamo metodom digitalne direktne kolor štampe uz korišćenje pigmentih boja na vodenoj bazi. Za štampu koristimo dve profesionalne mašine:

1. MIMAKI GP604, jedinstven štampač majica u Srbiji, koji se od konkurencije izdavaja kvalitetom, veličinom otiska (61x42cm) i brzinom štampe (dve majice istovremeno, ~30 komada na sat).

2. DTG HM1-C - "industrijski standard" kada je digitalna štampa majica u pitanju, nešto sporiji i manjeg otiska od Mimakija, ali takođe sa jakim nanosom i živim bojama, sa izraženom postojanošću štampe.

Kao rezultat se dobija veoma kvalitetan i izdržljiv print (vidi: Održavanje majica). Ova vrsta štampe praktično nema ograničenja u broju boja, moguće je odštampati bilo šta - fotografije, dizajne sa prelivima boja ili bilo šta drugo i može se štampati samo jedan komad majice (nisu neophodne velike serije da bi cena bila pristupačna).


logo footer       Sva prava zadrzana.
Vaša Korpa je trenutno prazna.