korpa

Prijava

Imate nalog? Prijavite se:

Registrovani korisnici mogu pratiti svoju porudžbinu, dobijaju obaveštenja o akcijskim prodajama, specijalnim popustima ...

DizajneriNaslovna O nama
O nama

Ko smo mi?

"Kampanja" je preduzeće pokrenuto početkom 2010. godine, sa fokusom na ponudi personalizovanih odevnih predmeta, suvenira i poklona pojedincima, grupama i organizacijama.

Ko stoji iza Agencije za promotive usluge i štampu "Kampanja"?

Tim sa višegodišnjim iskustvom u svim vrstama promotivnih aktivnosti i televizijskoj produkciji, sastavljen od grupe mladih, kreativnih i stručnih ljudi, marketing stručnjaka, ekonomista, inženjera, pravnika i naravno - dizajnera koji su spremni da izađu u susret vašim ličnim ili profesionalnim zahtevima.

Kampanja majice - vlasnici

Šta nudimo pojedincima?

Personalizovane proizvode po pristupačnim cenama, bez minimalnih porudžbina. Možemo preneti na tekstil vašu fotografiju, crtež, tekst, kao i kompletnu pripremu ili sliku u elektronskom obliku. Možete jednostavno opisati našim dizajnerima šta želite i dobiti odštampan dizajn po želji. Po veoma popularnim cenama i u najkraćem roku! Dizajn naravno možete i izabrati iz naše bogate baze, delom izlistane (proces prebacivanja baze je u toku) na ovom sajtu.

Šta nudimo manjim firmama, organizacijama, udruženjim i grupama?

Nema minimalnih serija, možete bukvalno naručiti samo jednu majicu (košulju, kecelju, radno odelo...). Naravno, za veće količine dobićete i adekvatan popust. Nema čekanja na razvijanje sita, a vaša porudžbina u slučaju hitnosti može biti odštampana istoga dana. Nema ograničenja u broju boja štampe. Brzo i kvalitetno odštampaćemo na tekstilu vašu ili našu (na osnovu vaše porudžbine) pripremu i to po veoma povoljnoj ceni! Pored tekstilnog programa, nudimo vam i veliki izbor poslovnih promotivnih poklona za vaše partnere, klijente i kupce. Katalog možete pogledati na našoj veb stranici Kalendari.

Za velika preduzeća - i velike porudžbine

Veoma povoljne cene, visoka preciznost štampe, striktno poštovanje ugovorenih rokova. Minimalni dnevni kapacitet je 500 otisaka (kapacitet varira od složenosti štampe, i kod manjih površina može biti i trostruko veći). Svaki odštampani proizvod prolazi strogu kontrolu usklađenosti sa zahtevima kupca. Pored tekstilnog programa, nudimo vam i veliki izbor poslovnih promotivnih poklona za vaše partnere, klijente i kupce. Online katalog možete pregledati ovde: Poslovni promotivni pokloni.

Šta još nudimo?

U "ostale aktivnosti" kojima se takođe aktivno bavimo spadaju: grafički dizajn, priprema za štampu, izrada radio i TV reklama, promo-filmova, spotova...

Politika kvaliteta

«Kampanja» postoji zbog svojih klijenata, i učiniće sve da oni budu zadovoljni isporučenim proizvodima i uslugama. Za štampu koristimo kvalitetne materijale i boje i prihvatićemo svaku reklamaciju u slučaju defekta istih (uz poštovanje uputstava o održavanju) u roku od 7 dana od dana isporuke.

Politika zaštite privatnosti

Garantujemo da će svi lični ili poslovni podaci koje dostavite «Kampanji» biti tretirani kao poverljivi i ni pod kojim uslovima neće biti prosleđeni trećim licima, niti korišćeni na način koji Vi lično ne odobrite.
Garantujemo da Vaš dizajn, logotip, zaštitni znak, video zapis i drugi materijal koji dostavite «Kampanji» neće biti zloupotrebljen na bilo koji način, odnosno da, bez Vašeg pismenog odobrenja, neće biti prosleđen drugim pojedincima ili organizacijama, niti korišćen u komercijalne svrhe.

logo footer       Sva prava zadrzana.
Vaša Korpa je trenutno prazna.