korpa

Prijava

Imate nalog? Prijavite se:

Registrovani korisnici mogu pratiti svoju porudžbinu, dobijaju obaveštenja o akcijskim prodajama, specijalnim popustima ...

DizajneriFAQ - Često postavljana pitanja

P: Ako danas poručim, za koliko dana ću dobiti poručenu majicu?

O: Za dva radna dana - praktično bilo gde u Srbiji. Naša praksa je da se majice štampaju i šalju narednog radnog dana. Primer: Naručili ste u ponedeljak, majicu možete očekivati u sredu. Ako naručite u petak - majicu dobijate u utorak. Veoma se trudimo da se striktno pridržavamo ovog pravila. U slučaju da ne možemo da ispoštujemo ovaj rok, operator će vas obavestiti u roku od 24h od trenutka poručivanja. Poželjno je ipak da majicu naručite nekoliko dana ranije nego što vam je potrebna, jer isporuka može kasniti zbog okolnosti na koje mi ne možemo uticati (problem sa kurirskom službom, saobraćajna gužva, viša sila...). Imajte u vidu i da kurirske službe ne vrše svakodnevno isporuke u pojedinim manjim i udaljenim mestima.

P:. Da li mogu poručiti samo jednu majicu?

O: Da.  Cene navedene na sajtu važe za kupljenu jednu (ili više) majica.

P: želim da mi odštampate jednu sliku na majici. Koliko minimalno majica moram da poručim?

O: Možete kupiti i samo jednu majicu, ako vam je toliko potrebno. Naravno, možete poručiti i više komada. Ukoliko želite da kupite više od 10 majica, dobićete popust.

P:  Pronašao sam na internetu sliku koja mi se jako dopada. Da li je možete odštampati na majici/puzli/podlozi za miša...?

O: Da - tehnologija koju koristimo omogućava nam da skoro svako sliku možemo odštampati.

P: Ne snalazim se u vašoj internet prodavnici. Da li mogu da poručim na drugi način?

O: Da. Možete nam poslati mejl na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili poručiti telefonom. Naši telefoni 018/884-346 i 064/642-3342 dostupni su za vaše pozive od 08-16h svakog radnog dana.

P: Jedna majica iz vaše ponude mi se jako dopada, ali bih malo promenio tekst koji stoji na njoj. Da li je to moguće?

O: Da. Na većini dizajna koje nudimo moguće je na zahtev kupca izvršiti manju izmenu teksta ili slike. Ovakve izmene se dodatno naplaćuju, u zavisnosti od složenosti zahteva. Ukoliko želite izmenu nekog motiva, prilikom poručivanja navedite to u napomeni. Naš operator će vas kontaktirati i obavestiti o iznosu doplate. Ukoliko vam cena ne odgovara - ne morate kupiti artikal.

P: Da li moram da se registrujem da bih obavio kupovinu preko vašeg sajta?

O: Ne. Možete kupovati naše artikle i bez registracije. Ukoliko se registrujete moći ćete da pratite status svoje porudžbine preko interneta i da ostvarite popuste prilikom narednih kupovina u okviru akcija koje povremeno organizujemo za registrovane članove.

P: Gde mogu da dobijem informacije o tome šta sve sme da se štampa?

O: Pročitajte Pravila korišćenja ovog sajta i Zakon o autorskim i srodnim pravima.

logo footer       Sva prava zadrzana.
Vaša Korpa je trenutno prazna.